Tänään on vietetty mukavaa lauantaita. Kävimme aamupäivällä kirjastossa, kirpputorilla(josta löysimme mm.ihanat sähkökynttilät kuuseen 60-luvulta ja vain 2 euroa!) ja kaupassa. Söimmepä vielä maan mainiot hodarit ja tytär antoi hodarikauppiaalle itsetehdyn joulukortin. Kortissa luki: "Makkarakauppiaalle. Kiitos hyvistä hodareista ja hyvää joulua, toivoo ...... ja pikkuveli." Myyjä liikuttui selvästi ja oli otettu :-)

Muuten päivä on kulunut kaikenlaista puuhastellessa ja lapset ovat syventyneet kirjoihinsa. Päivän iloa vain lisäsi, kun siskoni piipahti avomiehensä kera kahvilla ja vaihdoimme joulupaketit. Poika villiintyi vieraista, veti uimatossut jalkaansa ja on nyt "uinut" ja "sukeltanut" pitkin asuntoa.

Elämä tuntuu nyt muutenkin asettuvan uomiinsa. Sain varmistuksen opiskelupaikasta. Eli minusta tulee opiskelija 18.1.2010 alkaen. Käyn edelleen kirjastossa töissä, mutta vain 4 tunnin päiviä, jotta jää voimia ja aikaa opiskelutehtäviin ja lukemiseen. Huhtikuussa on vasta ensimmäinen lähiopetusjakso. Tämä opiskelutieto ei selvästikään ole vielä tavoittanut tunnetasoani, sillä minusta ei tunnu oikein miltään.

Kirjoittamista kaipaan. En vain osaa tarttua siihen muun perheen ollessa kotona. Aina tulee keskeytyksiä ja muuta tehtävää. Jospa tammikuussa saisin ennen opsikelujen alkua pitää muutaman viikon loman ja syventyä taas kirjoittamiseen. Viimeistään!